O le a le tau o le mamafa o uili i le 2023

I le 2022, o le covid-19 ua faigata ai pisinisi ona o felauaiga ua faigata ai ona auina atu i fafo, a o lei oo i le 2019, mai cangzhou i Tianjin e utaina le taulaga na o le 1400RMB taʻitasi, ae i le 2021, ua oʻo i le 1600rmb, o lea ua 1800 RMB.

O le tau o mea mataʻina e faʻatupulaʻia i taimi uma i le tolu tausaga talu ai, i le 2019, o le uʻamea vevela vevela o le a 3700rmb / tone, i le 2022, o le 5300RMB, o loʻo i ai foi le tau o felauaiga mai Tianjin i Cangzhou ona o le tele o le uamea. lala mata i Tianjin, ioe, e mafai ona tatou faatauina i Handan, ae maualuga foi le totogi o felauaiga a Handan

O nisi o Rusia uili mamafa tagata e lafo mai ia te aʻu le ata ma le atigipusa tusi ma Foshan longrui import & export company faatapulaaina i luga o pusa ma pusa pepa ma fesili mai ia te aʻu pe mafai ona ou ofoina atu le tau maualalo pe tutusa ma Foshan longrui import and export company faatapulaaina, na ou fai atu ia i latou e faapea. e ui lava ou te le iloa pe fia le mamafa o le uili Foshan longrui latou te faʻatau atu, ae o uiga eseese e ese le tau, o le tau e le o se faʻafitauli pe a tuʻuina mai e tagata faʻatau a latou tau faʻatatau.

O le mea moni, o loʻo i ai le tele o kamupani o loʻo faʻatau atu i maketi a Rusia, Blears ma Europa i Sasaʻe maketi, e pei o Cangzhou Anbang Wheel Weights Co., Ltd., o lenei fale gaosi oloa e masani ona gaosia le mamafa pipii ma le kilipa i luga o le uili mamafa ma le maualuga ma maua pea. toe fai poloaiga mai tagata Europa

E fa'afefea la le tau o le uili i le 2023, tautala sa'o, e suia i taimi uma le tau o le uili, ae atonu e tula'i mai.O le auala sili e te maua ai le tau sili atu mai ia i matou o le suʻesuʻeina lea o matou aua o matou tau e masani ona aʻafia i le uʻamea mata, o le tau e mafai ona i ai se 0.2 $ / pusa i le vaiaso e tasi, matou te faʻamalosia tagata faʻatau e fesili i taimi uma mo le tau mai la matou kamupani, matou e lafo i taimi uma lisi o tau i tagata fa'atau pe a iai le matou meli.


Taimi meli: Nov-28-2022

Tuuina atu lau Talosagax