Fuafuaga a le tagata lava ia: faʻafefea ona faʻasaʻo faʻapipiʻi mo le paleni saʻo?

So'o se fa'atau pa'u e iloa o le mamafa o uili o le vaega pito sili lea ona taua o le fa'apaleniina.A aunoa ma i latou, o le a le atoatoa le faagasologa o le faapaleniina o uili!

Fa'alagolago i le pa'u o lo'o paleni, u'amea po'o le u'amea, e lua filifiliga autu e mafai ona fa'aogaina e tagata fa'apipi'i: pa'u uili ma fa'amau fa'apipi'i.O taʻavale, uila afi ma loli e iai uili uʻamea e manaʻomia le mamafa faʻapipiʻi e faʻamaeʻa ai le gaioiga e aunoa ma le faaleagaina o uili.

I le blog i aso nei o le a tatou taulai atu i nei ituaiga o fua:
O se tasi o faʻatau sili ona faʻatau atu mo Longrun Auto.
O a tatou fua fa'atatau fa'apipi'i, e ta'ua fo'i fa'amau fa'apipi'i, o lo'o tumau pea se tasi o oloa sili ona ta'uta'ua i totonu o la tatou falegaosimea.
E le gata ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo uili paleni paleni i tausaga talu ai nei, ae faʻapea foʻi ona oa tatou tau faʻatauvaʻa ma faigofie tele oka.
O lea na e fa'atauina ai ni au uili fa'apipi'i lelei ae e te le'o mautinoa na e fa'aali atu ia te oe le fa'aogaina?
O se tasi o laasaga sili ona manino o le faʻatulagaina saʻo o se paleni uili faʻalagolago.E masani ona fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻa le faagasologa atoa vave ma saʻo.
O le laasaga muamua i le faʻapipiʻiina saʻo o le mamafa o uili e aofia ai le faʻaaogaina o se paleni uili.Fu'a tonu po'o fea e te mana'o e tu'u ai lou mamafa, pe o se fa'apaleni fa'ata'ita'i po'o se fa'apaleni sa'o sa'o leisa.Aʻo leʻi faʻapipiʻiina le uili i se uta, ia mautinoa o loʻo mama le nofoaga faʻapipiʻi ina ia i ai se sootaga malupuipuia i le va o le uili ma le uta.
O lau paleni o le a fuafua le tele saʻo mo le mamafa manaʻomia.Aveese le ata palasitika puipui, fa'aeteete 'aua ne'i pa'i i le fasi pepa.Fa'apipi'i le mamafa fa'atasi ma le mamafa i totonu o le uili e fa'amautinoa ai le fetaui lelei.
Afai e mana'omia, fai se su'ega maata i luga o le paleni e fa'amautinoa ai le sa'o o le mamafa ma le tulaga ua ausia.O lea ua e paleni le uili.
Le mautinoa pe o le a le mea e te manaʻomia pe manaʻo e talanoa i se tasi?O i matou o tagata popoto i le fesoasoani i tagata fa'atau e su'e mea paleni sa'o ma le mamafa o uili mo latou fale lipea ta'avale.
Fa'afeso'ota'i matou i le aso nei ilesales@longrunautomotive.commo se talanoaga loloto atili.


Taimi meli: Oke-17-2022

Tuuina atu lau Talosagax